Over abg

ArchitectenBureau Gofflo, kortweg abg, is opgericht in januari 2010 door Ir.architect Brecht Gofflo.
Na het beëindigen van zijn studies burgerlijk ingenieur architect aan de K.U. Leuven en het doorlopen van de stage bij Archi.des NV te Mechelen startte Brecht 2 jaar later als zelfstandig architect met zijn eigen praktijk. Ondertussen kan hij rekenen op 2 betrouwbare architecten en werken ze samen verder aan de uitbouw van Architectenbureau Gofflo.

Vandaag de dag tracht het abg-team jouw bouwwensen te realiseren binnen het beschikbare budget en volgens de huidige bouwtechniek. In samenspraak met de bouwheer bepalen we het bouwprogramma dat, getoetst aan de stedenbouwkundige voorschriften, de basis vormt van het ontwerp. Schetsen,plannen en 3D-visualisaties geven de bouwheer een goed beeld van het ontwerp.

Van het definitief ontwerp wordt het bouwaanvraagdossier opgesteld om de bouwvergunning te bekomen. Na het bekomen van de bouwvergunning wordt de stabiliteitsstudie en het aanbestedingsdossier opgemaakt zodat er een correcte aannemingsprijs kan bepaald worden. Tijdens de uitvoering van de werken staat abg in voor de controle op de werken en kan er in samenspraak met de bouwheer en aannemer bijgestuurd worden waar nodig.

Kortom,voor abg is ieder bouwproject een uniek project met specifieke wensen en verwachtingen van de bouwheer. Wil je weten wat abg voor jouw wensen kan doen, neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak…

Abg wenst U in ieder geval veel (ver)bouwsucces!